Dekorative og Faux maleri er sjovt men ikke starte indtil du læser dette

Jeg tror, dekorative og faux maleteknikker ser godt, er sjovt at gøre, og tilføje en personlig bemærkning til et værelse. Jeg har været at tilføje min personlige look til væggene i mit hjem lige siden min mand og jeg købte vores første “fixer-øvre.”
Da jeg først begynder at bruge faux og dekorative maleteknikker på væggene i vores hjem det var et finansielt motiverede handling. Vi havde ikke en masse ekstra penge. Jeg kunne ikke råd til nye møbler, gulve for et værelse, men jeg havde råd til at købe nogle maling. Men bare male væggene en ensfarvet virkede kedeligt for mig, så jeg begyndte at udforske faux og dekorative maleri. Det tog ikke mig lang tid at få hooked. Hvorfor kan jeg lide faux og dekorative maleri på vægge så meget?
1) det er en billig måde at ændre udseendet af et helt rum. Maling Spaertræ.dk er den mest økonomiske måde at ændre udseendet af et værelse.
2) et maleteknik på væggene minimerer og skjuler kosmetiske fejl såsom overflade revner og mindre end perfekt lappe arbejdspladser.
3) det er nemt at ændre, når du er træt af det. Gentegner et værelse, der er maling på væggene er en hel del lettere og langt mindre tidskrævende end stripping tapet ned vægge og forberede male disse vægge.
4) det tilføjer dit eget personlige look og stil til en plads. Farve og konsistens er sjove og interessante. En hele hjem malede den samme off-white farve er kedelig og kedeligt for mig. En faux maleteknik kan fremkalde nogen stemning, du ønsker i et rum, om det er en toscanske look, retro 70 ‘s look, et land udseende, noget elegant, en muntre lyse look til et barns værelse eller eventuelle andre ønskede udseende.
5) valg af teknikker og maling er næsten uendelige. Nogle af de mere populære valg, teknik omfatter: sponging, ragging, trække, farve vask, stenciling, knitrende (), marmorering, forgyldning, træ-Ådring, sprøjter, fjer-afstøvning, og stippling. Du kan også bruge en af speciale maling produkter på markedet i dag såsom venetiansk gips for at skabe det look, du ønsker eller købe en faux maleri kit som en Woolie maleri kit til at gøre dit projekt så sjovt og nemt som muligt.
Mens jeg kan varmt anbefale faux eller dekorative maleri, er der et par ting jeg har lært da jeg startede faux maleri, jeg vil gerne dele med dig. Nogle af disse elementer er ting til “ikke”, som jeg har lært på den hårde måde. Andre er tips og forslag, der var nyttigt for mig.
1) gå til din lokale maling butik eller dekorative maleri butik og ser på de prøver, de har. For eksempel, Home Depot har masser af forskellige brochurer og maling chips med faux maling finish på dem for dig at se på og selv tage hjem til at se på i din belysning. Det temmelig metallisk finish på en maling chip i butikken gøre ser skrigende, når du får det hjem og se på det i dit hjem naturlig belysning.
2) overveje at tage en klasse før du laver dit første projekt. Nogle maling butikker og hjem forbedring forretninger såsom Home Depot, tilbyder gratis faux maleri klinikker og workshops. Du kan også finde nogle meget gode faux maleri klasser for et rimeligt gebyr ved at kigge i din lokale avis eller gøre en Internet søgning.
3) praksis din teknik på et stykke skrot wallboard før du gør det på din væg. Dette er især vigtigt, hvis du er blanding farver. Et par år siden ønskede min søn sit soveværelse malet. Han ville have mig til at bruge en Woolie (en stor faux maleværktøj til rådighed på de fleste male levering butikker) at blande sammen en Bourgogne og en karamel farve. Hver farve så stor i sig selv, men når de fik blandet sammen for meget en mørk fuchsia farve frem. Og noget, der ligner pink var ikke noget, min søn ønskede på sin væg!
Fordi jeg havde været faux maleri i år jeg ikke lytte til mit eget råd om forsøger teknik på et stykke skrot bord først eller gjorde jeg købe stikprøvestørrelser maling til at afprøve. Jeg købte gallon, fordi jeg ønskede at spare tid. Heldigvis butikken aftalt at udveksle maling til mig gratis men vi behøvede at male over en mur og vente på det tørre før starte forfra med nye farver.
4) Husk at teksturen af dine vægge til en vis grad vil diktere hvad faux maleteknikker du kan og ikke kan bruge. Hvis dine vægge er glat kan du gøre næsten enhver teknik, du ønsker. Men tekstureret vægge er meget almindelige, især i nyere boliger. Du kan se stribede vægge i en brochure eller på en stikprøve væg og beslutter det er, hvad du ønsker at gøre i dit hjem; men hvis dine vægge er tekstureret det vil være næsten umuligt at opnå lige linjer for dine striber. Husk på, faux finish på maling chips fra en butik er færdig på en glat overflade. De vil se lidt anderledes (men kan stadig ser meget rart) Hvis du gør det samme teknik med de samme farver på en ru mur.
5) Hvis du vil gøre en faux teknik i et helt rum ikke starte på væggen, at folk vil først se på når de går ind i stuen. At betyder ikke starte på væggen lige over døren. Medmindre du er en professionel, tager det lidt tid for dig at få din teknik perfektioneret i et værelse. Læg mindre end perfekt start i den mindste synlige del af rummet.
6) Hvis du bliver træt mens maleri og har brug for en pause, don’t stop i midten af en mur. Stop på et hjørne. Hvis du stopper i midten af væggen og ikke komme tilbage til arbejde på projektet igen indtil, når malingen er tør, vil du have en mærkbar linje på væggen. Det vil ikke være smuk.
7) tænke to gange over blande din egen farve med maling du har derhjemme, medmindre du er absolut positiv, you gonna have nok maling at gøre hele arbejdet. Hvis du blande din egen farve og løber tør for maling, før du er færdig vil det tidskrævende og udfordrende at matche farven. Du muligvis matche det, fordi mange maling butikker har speciale maskiner, der kan matche en maling chip du tage i, men hvis du har blandet sammen to forskellige sheens af maling (for eksempel Lad os sige, du blandet en flad maling og en satin maling sammen) du vil have svært ved at reproducere den samme glans. I nogle tilfælde kan det ikke være mærkbar; men i andre tilfælde vil det.
Hvis du er en nybegynder, starte med en let maling teknik. Sponging er meget let og ser flot ud. En anden favorit af minen er Woolie jeg nævnte tidligere. Der er et par forskellige typer. Jeg lide bedst Woolie roller. Det er virkelig let at bruge og resultaterne er fantastiske. Det kommer med en kort video. Se det før du begynder at male. Hvis du ikke vil se videoen, før du køber din maling, er der en vigtig ting at huske. Købe maling farver, der er mindst to steder fra hinanden på en maling strip. For eksempel, hvis du udvælge en maling strip med 5 gule på det, ikke købe to farver, der er lige ved siden af hinanden, fordi de vil være så tæt i farve, du ikke vil se meget variation, når du sætter disse farver på væggen og begynder at blande dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.