Fordelene ved Wood laminatgulv

I seneste har par år laminat gulve virkelig begyndt at blive populære, især i hjem med børn. Der er en række grunde til dette. Én, laminat gulve er billigere end https://terrassebrædder.dk/ traditionelle hårdttræ gulvbelægning. To, det er meget let at rengøre og vedligeholde. For par med børn er laminatgulve generelt en meget bedre valg end løvtræ.

De fleste laminatgulve er tunge og not, hvilket betyder, at der er ingen lim eller sømning, hver planke blot låses sammen. Dette gør installationen til en leg og det betyder også, det vil være lettere at fjerne ordet skulle behovet opstå. Ikke alle laminatgulve er limfri, men det er værd de ekstra penge at spare tid og kræfter. Her er nogle af de mere almindelige laminat gulv producenter: Pergo, Wilsonart, Mannington, Mohawk, Shaw, Quick-Step, Armstrong og Alloc.

Du kan spørge, hvordan udseendet af laminatgulve sammenlignes med de virkelige hårdttræ. Godt spørgsmål. Laminatgulv fabrikanter anvender høj rnd, edb-teknologi til at skabe realistiske træ design i hver planke. Den øverste slidlag er meget holdbare og nemme at vedligeholde. Laminatgulve er også uigennemtrængelig for de fleste pletter, spild, forbrændinger og det er meget ridsefast.

Pleje af laminatgulve er også nemt. Som regel alt hvad du behøver er en tør moppe eller vakuum til at holde dem søger nye. Du ikke behøver eller ønsker at bruge sæbe, slibemidler, pudse, voks eller et skridt gulv rengøringsmidler på din laminat. Ønskede også at sørge for ikke at slide møbler på tværs af dit gulv, laminat er hård men en sofa ben vil gouge dit gulv. Det gør ikke ondt for at sætte møbler puder på benene af sofaer, borde eller noget andet, der kunne skrabe dit gulv.

Som med alle trægulve nogle vedligeholdelse er påkrævet, men samlede laminat træ gulve er lettere at pleje og vil vare længere end de fleste andre typer af hårdttræ gulvbelægning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.