Hvordan at vinde på selskabslege

Vinde på Tivoli spil

Jeg har tænkt mig at pen drives som et par artikler om hvordan man kan gå om at øge dine chancer for at vinde på de populære forlystelsespark spil, jeg håber også, at fjerne nogle af de myter omkring de måde spil.

Første off kan håndtere den situation, du ofte ser på mange spil. Dette er ene med en kæmpe gevinst, omkring sin hals hænger etiketten “Mig gratis hvis du mister”. Præmier i denne engros på omkring £10-£20 hver størrelse, sund fornuft tyder på at du ikke gonna give det spil ledsagerens £1-50 og være garanteret at prisen. Hvad sker er, at spillet er designet på en sådan måde, at det er meget svært at tabe, du vinde stort set hver gang, men når du vinder, får du en lille præmie. Faktum er, at størrelsen af præmier er direkte relateret til spillets sværhedsgrad, skydebaner kræver dygtighed så har tendens til at give afkald på ret store præmier, en krog en duck stall du bare nødt til at fange en flydende ænder, så prisen skal engros på mindre end omkostningerne ved spil.

Skydebaner

Tønden er bøjet, og seværdigheder er off er de to mest almindelige klager hørt i forhold til skydespil. En pistol med en bøjet tønde udløses ikke væk fra målet, det bare syltetøj og ikke ild på alle. Hvad angår seværdigheder at være off, nogle operatører gøre sandsynligvis men faktum er, at der ingen grund til at gøre dette. Langt de fleste mennesker simpelthen har ingen idé om hvordan til at sigte en pistol korrekt, dem, der kan nemt justere deres mål tages højde seværdigheder unøjagtighed så sin meningsløst at justere det i væk fra målet. Teknik til dette kaldes sigter. Tage din første skud og se hvor det rammer, hvis det rammer en halv tomme til venstre hvor du sigte, så blot sigter mod alle jer resterende skud, en halv tomme til højre, hvis den rammer en tomme nedenfor, sigter mod en tomme ovenfor og så videre.

Rette sigter teknik

De fleste fairground rifler har enkle åbne eller “jern seværdigheder”, disse kræver du at line 3 ting op, den bageste syne, den forreste synet og målet. Lad os antage målet er en lille prik, nedenstående billede viser billedet du bør se, hvis din seværdigheder er linet op korrekt. Dette billede, kombineret med sigte off teknik bør give dig en god chance på spil med de runde mål, normalt ringe af stadig mindre diameter, med den inderste ring eller bullseye er værd flest point.

Hjerter

En af de mest populære mål på markedspladsen er 3 hjerter. Dette består af 3 hjerter af stadig mindre størrelse, formålet med spillet er at jord et skud inde hver hjerte uden at røre den røde linje. Den mindste hjerte er ganske vanskeligt, derfor præmier tendens til at være store. Den store fejl alle gør forsøger at sigte dødpunkt på hvert hjerte, mens dette virker på de første to, det mindste hjertet ikke har plads til en pellet at passe ind i denne position. Du skal sigte i de øverste hjørner af hjertet, som danner et naturligt afrundede form. Også en anden tip er at altid gå til det største hjertet først, hvis kanoner sigte er lidt ud, jo større hjerte giver dig en chance til at ordne dit mål, mens stadig landing et skud inde, det mindste hjertet kan kun gøres med et meget præcist placeret skud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.